Severed bunny head
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > Doom Builder > Resource loading woes
 
Author
All times are GMT. The time now is 23:19. Post New Thread    Post A Reply
.ex.inferis.
Newbie


Posts: 6
Registered: 04-10


I've been using Doom Builder for a long time now, and just today it decides it won't load my pk3 anymore. It returns to me the following error message:

"Unable to load resources from location "C:\Resource.pk3". Please make sure the location is accessible and not in use by another program. The resources will now be loaded with this location excluded. You may reload the resources to try again.
ArgumentException when creating data reader: An item with the same key has already been added.)"

The file is not being used by any other application at all. Restarted twice already, nothing. Anyone have any ideas as to what this could be? Thanks in advance.

Old Post 04-17-10 00:58 #
.ex.inferis. is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
GreyGhost
Why don't I have a custom title by now?!


Posts: 8829
Registered: 01-08


Have you tried loading Resource.pk3 from somewhere other than C:\ root?

Old Post 04-17-10 05:05 #
GreyGhost is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
.ex.inferis.
Newbie


Posts: 6
Registered: 04-10


As a matter of fact that's not the folder it's normally in, I moved it there in an attempt to try and locate the source of the problem. It's been in the desktop, my documents, in about 3 different folders after that...still banging my head against the desk.

Old Post 04-17-10 19:10 #
.ex.inferis. is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
CodeImp
Moderator


Posts: 1501
Registered: 12-03


Looks more like there is something in the PK3 that DB doesn't like... such as twice a file with the same filename perhaps?

Old Post 04-19-10 22:17 #
CodeImp is offline Profile || Blog || PM || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
.ex.inferis.
Newbie


Posts: 6
Registered: 04-10


It's the only pk3 with that name in the whole computer. =/
I did notice I'm running a somewhat older version than the one on the DB site...I'm going to try completely uninstalling the one I have and installing the new one as soon as I am done with work. Will update on my findings. Thank you for the replies! :)

Old Post 04-19-10 22:35 #
.ex.inferis. is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
All times are GMT. The time now is 23:19. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > Doom Builder > Resource loading woes

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.