Baron of Hell
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > Doom Builder > Really Weird Error
 
Author
All times are GMT. The time now is 16:35. Post New Thread    Post A Reply
techtopia
Newbie


Posts: 2
Registered: 06-10


Okay, I have had this error happen to me for quite some time now. I have noticed that this error only occurs when I run Doom Builder 2 on Windows Vista.

When I hover the mouse over any icon above the grid, any contents on the grid and the grid itself will be squished to the left. become interlaced and have the colors changed. This is very difficult to explain, so I made a video of this error.

http://www.youtube.com/watch?v=ItbI7UJfTZk

In the video, I am merely hovering the mouse over the "Test" icon, and the grid goes all retarded.

I tried running DB2 in compatibility mode for Windows Xp and earlier operating systems, and I have tried running the program in 680x480 res and 256 colors and etc. Nothing works!

Please help me!

Old Post 06-20-10 00:33 #
techtopia is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
boris
meow


Posts: 3631
Registered: 05-00


So it worked as expected at some point in the past? What DB2 build are you using, 1157? You could try one of the unofficial SVN builds from http://svn.drdteam.org/doombuilder2/ and see if it still happens.

My wild guess is that it is a video driver problem. Did you change your driver? Updating them may help. What are your exact system specs?

Oh, and DB2 works fine in Windows 7, so there should be no problem with Vista, I guess.

Old Post 06-20-10 01:28 #
boris is offline Profile || Blog || PM || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
techtopia
Newbie


Posts: 2
Registered: 06-10


I just installed the latest version of my drivers, and it solved my problem perfectly! You have no idea how good this is for me, I've been having that problem for the past six months. It was so annoying!

I knew it must have been my hardware, because DB2 works fine on my Windows XP computer which is totally different. I thought maybe it was my OS, but it turns out it was the video drivers!

Thank you so much!

Old Post 06-20-10 19:28 #
techtopia is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
All times are GMT. The time now is 16:35. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > Doom Builder > Really Weird Error

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.