Cyberdemon
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Doom Editing > MAPINFO par trouble...
 
Author
All times are GMT. The time now is 13:49. Post New Thread    Post A Reply
Lazer
Member


Posts: 362
Registered: 03-01


I'm having trouble with getting the par to work correctly when I define it in the MAPINFO lump. For example:

map map08 "Dark Town"
sky1 sky1 0.0
music d_ddtblu
par 920
next MAP09

The par it displays at the end is 15:20 though...
Any help to fix it?

Old Post 12-15-01 02:41 #
Lazer is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Biffy
Forum Regular


Posts: 894
Registered: 02-01


Sure, 920 seconds / 60 seconds per minute = 15 1/3 minutes.
The par is in seconds. For 5 minute par, set it to 300.

Old Post 12-15-01 03:06 #
Biffy is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Katgut
Post Out Of Order


Posts: 673
Registered: 05-01


9:20 is "par 560".

Old Post 12-15-01 08:00 #
Katgut is offline Profile || Blog || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Lazer
Member


Posts: 362
Registered: 03-01


oops... I forgot about that!

Old Post 12-15-01 15:58 #
Lazer is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
All times are GMT. The time now is 13:49. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Doom Editing > MAPINFO par trouble...

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.