Sarge
User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Doom Editing > PrBoom-Plus error message - what does it mean?
 
Author
All times are GMT. The time now is 23:02. Post New Thread    Post A Reply
Katamori
Forum Staple


Posts: 2781
Registered: 08-10


I just made my Boom-compatible map and when I tried to test the map, I got the next message:



What does it mean? I saw that linedef in Doom Builder, but everything worked.

What should I do?

Old Post May 31 2011 14:59 #
Katamori is offline Youtube || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
ellmo
Custom Title


Posts: 1647
Registered: 04-03


65535 would basically mean something's screwed, as it's an important number in 16-bit architecture (integer numbers in 16-bit registry cannot go any higher).

The information on the LineDef may just be "corrupted" however vague that sounds. It looks okay in DB, but Doom will choke on it.

Have you tried simply removing the line, or perhaps the enitre sector, placing it again and rebuilding nodes?

Old Post May 31 2011 15:22 #
ellmo is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
printz
CRAZY DUMB ZEALOT


Posts: 9205
Registered: 06-06


65535 means -1, which is weird, because "-1" means no sidedef. However, vanilla crashes if the front sidedef is missing.

Old Post May 31 2011 16:24 #
printz is offline Twitter account Youtube Github || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
fraggle
Filled with the code of Doom


Posts: 8177
Registered: 07-00


Make sure your wall isn't backwards.

Old Post May 31 2011 17:05 #
fraggle is offline Twitter account Youtube Twitch Github || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Katamori
Forum Staple


Posts: 2781
Registered: 08-10



fraggle said:
Make sure your wall isn't backwards.

It wasn't backwards.

But I already solved the problem: I deleted some future parts of the map which isn't important.

Old Post May 31 2011 19:31 #
Katamori is offline Youtube || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Katamori
Forum Staple


Posts: 2781
Registered: 08-10


But damn! I got another fail message:



Can I solve the problem? It might be important because it'll be my CC4 map.

Old Post May 31 2011 19:43 #
Katamori is offline Youtube || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
natt
Junior Member


Posts: 248
Registered: 05-11



Katamori said:
But damn! I got another fail message:

Can I solve the problem? It might be important because it'll be my CC4 map.

Either your nodebuilder is monstrously braindamaged, or you didn't build nodes. Build nodes.

Old Post May 31 2011 22:15 #
natt is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Katamori
Forum Staple


Posts: 2781
Registered: 08-10



natt said:
Either your nodebuilder is monstrously braindamaged, or you didn't build nodes. Build nodes.

But how?! I don't know these special things, I just used Doom Builder 2.

Old Post May 31 2011 22:21 #
Katamori is offline Youtube || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
GreyGhost
I have a custom title now!


Posts: 9357
Registered: 01-08


What are your current settings in "Game Configurations/Nodebuilder"?


(746x441 - 21k)
This appears to be the default for Boom maps.

Old Post Jun 1 2011 02:59 #
GreyGhost is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Katamori
Forum Staple


Posts: 2781
Registered: 08-10


Yes, this is my configuration.

Old Post Jun 1 2011 14:59 #
Katamori is offline Youtube || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
t.v.
Junior Member


Posts: 242
Registered: 10-06


I also have an error message in prboom-plus
While playing my project in prboom-plus-2.5.0.7 the game crashes at random within the first minute. Leaving this error message:


I_SignalHandler: Exiting on signal: signal 11

Can anyone tell me what could be wrong?

thanks

Last edited by t.v. on Jun 1 2011 at 22:24

Old Post Jun 1 2011 22:10 #
t.v. is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Hirogen2
Member


Posts: 503
Registered: 01-02


Try 2.5.0.8a, if not, talk to the prboom+ developer(s). Make sure you provide the testcase.

Old Post Jun 3 2011 15:16 #
Hirogen2 is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
t.v.
Junior Member


Posts: 242
Registered: 10-06


It works fine in version 2.5.1.0 so this problem is solved.

thanks!

Old Post Jun 6 2011 22:58 #
t.v. is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
All times are GMT. The time now is 23:02. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Doom Editing > PrBoom-Plus error message - what does it mean?

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.