Reaper Grimm
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Doom Editing > Ghost Player
 
Author
All times are GMT. The time now is 12:48. Post New Thread    Post A Reply
Kloki38
Newbie


Posts: 6
Registered: 01-14


I'm new to Doom wad editing. I made a wad with 1 map, inserted some guns, weapons, etc. My first problem appeared, when I started a new wad. It often happens, that the creatures ignore me (here is short video: http://www.youtube.com/watch?v=tCO2...eature=youtu.be). I tried new wads- some work, some don't. I restarted Windows, reinstalled DoomBuilder, Zdoom, I tried Gzdoom and Skulltag too. But it won't stop. I didn't have those problems with the first wad.‏

Old Post 01-05-14 20:39 #
Kloki38 is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Da Werecat
Senior Member


Posts: 1197
Registered: 11-09


Add another sector to your map.

Old Post 01-05-14 21:23 #
Da Werecat is offline Profile || Blog || PM || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Krispy
Senior Member


Posts: 1188
Registered: 02-12


It looks like you have the monster flagged as “friendly."

Old Post 01-05-14 22:26 #
Krispy is offline Profile || Blog || PM || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
All times are GMT. The time now is 12:48. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Doom Editing > Ghost Player

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.