Doom monster
User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Doom General > Something wrong with Realm667.
Pages (4): « 1 2 3 [4]  
Author
All times are GMT. The time now is 21:13. Post New Thread    Post A Reply
MarkAnthony89
Banned


Posts: 58
Registered: 01-13


Realm667 seems to be FUCKED forever! It's still fucked, what are you doing, Tormentor667? I gave up on that poor site, GREAT WASTE OF TIME!

Old Post Jan 29 2013 16:19 #
MarkAnthony89 is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Blue Shadow
Member


Posts: 313
Registered: 09-12


If you're talking about the malware, the site has been clean for three weeks now, according to Google.

Old Post Jan 29 2013 16:34 #
Blue Shadow is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
MarkAnthony89
Banned


Posts: 58
Registered: 01-13



Blue Shadow said:
If you're talking about the malware, the site has been clean for three weeks now, according to Google.

Google says that the site may damage my pc, how can that be true? Forget Realm667!

Old Post Jan 29 2013 16:47 #
MarkAnthony89 is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
phi108
Member


Posts: 568
Registered: 03-08


Well, you certainly are a pleasant person.

Old Post Jan 29 2013 16:51 #
phi108 is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Gez
Why don't I have a custom title by now?!


Posts: 12402
Registered: 07-07



MarkAnthony89 said:
I gave up on that poor site

And there was much rejoicing.

Old Post Jan 29 2013 17:26 #
Gez is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
GreyGhost
I have a custom title now!


Posts: 9286
Registered: 01-08



MarkAnthony89 said:
I gave up on that poor site

And nothing of value was lost.

The site's currently clean and the odd bit of malware that does sneak in shouldn't be a problem if you take a few commonsense precautions.

Old Post Jan 30 2013 00:37 #
GreyGhost is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
printz
CRAZY DUMB ZEALOT


Posts: 9192
Registered: 06-06


Google Chrome from computer still warns me about forum.realm667.com, so I'm not logging in there and thus no HPack contribution for now :(

__________________
Automatic Wolfenstein - Version 1.0.1 - also on Android (Updated 28/03/2015)

Old Post Jan 30 2013 12:22 #
printz is offline Twitter account Youtube Github || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
playerlin
Mini-Member


Posts: 98
Registered: 01-06


http://safebrowsing.clients.google....nt=googlechrome

Such warning messages can cause user panic, I guess Tormentor667 should do something for that like request a review on his site with their webmaster tools. Unless the site still not totally clean.

Old Post Jan 30 2013 13:06 #
playerlin is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Blue Shadow
Member


Posts: 313
Registered: 09-12


Apparently, the site has to be clean for at least 3 months after the last infection before they consider it to be safe for browsing again - Hence, one still gets the warning message. It's not because the site's currently infected.

Old Post Jan 30 2013 15:26 #
Blue Shadow is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
printz
CRAZY DUMB ZEALOT


Posts: 9192
Registered: 06-06


Better I wait three months to make sure the perpetrator doesn't return

__________________
Automatic Wolfenstein - Version 1.0.1 - also on Android (Updated 28/03/2015)

Old Post Jan 30 2013 16:07 #
printz is offline Twitter account Youtube Github || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
GreyGhost
I have a custom title now!


Posts: 9286
Registered: 01-08



printz said:
make sure the perpetrator doesn't return

That's a joke, right? Right!?

Have you considered sandboxing your browser?

Old Post Jan 31 2013 00:51 #
GreyGhost is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
printz
CRAZY DUMB ZEALOT


Posts: 9192
Registered: 06-06



GreyGhost said:
Have you considered sandboxing your browser?

No. I didn't know of such a feature. Can I have it on all the time or is it inconvenient? And, well, the guy returned after realm667 thought they were over.

__________________
Automatic Wolfenstein - Version 1.0.1 - also on Android (Updated 28/03/2015)

Old Post Jan 31 2013 07:14 #
printz is offline Twitter account Youtube Github || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
GreyGhost
I have a custom title now!


Posts: 9286
Registered: 01-08


There's a sandbox for Chrome but I'm under the impression it has to be compiled from source. The others I've seen are all third-party solutions, such as the plugin-based sandbox from Spoon.net

Old Post Jan 31 2013 11:20 #
GreyGhost is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
AzaryDoom2020
Mini-Member


Posts: 98
Registered: 03-10


FINALLY!!!

Realm667 website is OK right now! 100% clean no stupid malware anymore!!! :D

Is time to enjoy nice website!

Old Post Feb 1 2013 09:10 #
AzaryDoom2020 is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Hectic
Junior Member


Posts: 151
Registered: 04-10


I tried to register in the website (I tried my forums login, which I haven't used for almost two years, but no luck), but my anti-virus (Karpersky 2013 or something like that) stopped the URL from loading, warning me that it is a phishing URL. It that true?

Old Post Feb 1 2013 15:06 #
Hectic is offline Youtube || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
printz
CRAZY DUMB ZEALOT


Posts: 9192
Registered: 06-06


I'm using Google Chrome on OS X. Currently it's very hard to click the links on the header (first line "BOARD INDEX", "SEARCH" ). Sometimes I get the finger cursor, often I just get the arrow and can't click the link. Is it just me?

More specifically: if I go to the left of "PANEL" from "CONTROL PANEL" until the left edge of the webpage, I cannot access any of the top links.

__________________
Automatic Wolfenstein - Version 1.0.1 - also on Android (Updated 28/03/2015)

Old Post Feb 1 2013 17:54 #
printz is offline Twitter account Youtube Github || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Gez
Why don't I have a custom title by now?!


Posts: 12402
Registered: 07-07



Hectic said:
my anti-virus (Karpersky 2013 or something like that) stopped the URL from loading, warning me that it is a phishing URL. It that true?

It should be clean now as far as I know. But the various anti-virus might need varying amounts of time before they'll trust the site again.

printz said:
More specifically: if I go to the left of "PANEL" from "CONTROL PANEL" until the left edge of the webpage, I cannot access any of the top links.

For reasons that probably have to do with dark CSS voodoo, the active zone on the top bar is restricted to something like 800 pixels, centered. No, I do not understand how it is possible, or why it happens, or how could anyone think it would be a good idea to add such a feature somewhere in the CSS specs.

Anyway, if you visit the forums from the homepage (through this link), they should all work because the layout gets put in a fixed-width form.

Note that I don't understand exactly what makes it happen technically. I've looked at the HTML and CSS involved, but am still dumbfounded by the issue.

Old Post Feb 1 2013 18:07 #
Gez is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
playerlin
Mini-Member


Posts: 98
Registered: 01-06



Hectic said:
I tried to register in the website (I tried my forums login, which I haven't used for almost two years, but no luck), but my anti-virus (Karpersky 2013 or something like that) stopped the URL from loading, warning me that it is a phishing URL. It that true?

Tried register on there, totally works fine on my end. My Kaspersky Internet Security 2010 do nothing at all.

It looks like safe now but still be caution on there.

Old Post Feb 1 2013 18:13 #
playerlin is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
All times are GMT. The time now is 21:13. Post New Thread    Post A Reply
Pages (4): « 1 2 3 [4]  
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Doom General > Something wrong with Realm667.

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.