Mancubus
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > Doom Speed Demos > xdre 'W_GetNumForName' Error
 
Author
All times are GMT. The time now is 04:00. Post New Thread    Post A Reply
Relic
Junior Member


Posts: 185
Registered: 01-12


I've been trying to test an old 1monster.wad demo of mine to see if I accidentally kept permanent SR50 on PrBoom-Plus using xdre and I keep getting this 'W_GetNumForName' error and then the program crashes. I'm using parameters: -iwad doom2.wad -file 1monster.wad. Any help guys? Thank you.

Screen Cap: http://i.imgur.com/1KGPl.png

__________________
YouTube | Twitter | Doom SDA

Last edited by Relic on 01-14-13 at 09:24

Old Post 01-14-13 08:19 #
Relic is offline Profile || Blog || PM || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
vdgg
MM2 maniac


Posts: 1468
Registered: 08-07


As no-one replied yet, I'll give it guess. I don't have xdre, but it should not work with Boom-compatible demos (case of 1monster). You might check if I'm right by trying any vanilla-compatible vs. any boom-compatible WAD/demo.

Old Post 01-16-13 02:37 #
vdgg is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
All times are GMT. The time now is 04:00. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > Doom Speed Demos > xdre 'W_GetNumForName' Error

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.

Message Board Statistics