Doom Marine
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Misc. > Everything Else > Site and/or forum bugs or things not working
Pages (5): « First ... « 2 3 4 [5]  
Author
All times are GMT. The time now is 04:51. Post New Thread    Post A Reply
peach freak
Junior Member


Posts: 239
Registered: 10-05


Hm, I went to another computer in the house (that I never use Doomworld on), and logged in with IE. I kept getting the same error message.

This same computer also has Chrome, so I tried Doomworld out on that, and it's working fine in Chrome.

So it may seem to be browser-related, then.

Do you have a copy of IE to test on?

Old Post 05-23-14 17:53 #
peach freak is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Gez
Why don't I have a custom title by now?!


Posts: 11217
Registered: 07-07


The links are like those:

http://www.doomworld.com/vb/search.php?action=finduser&userid=7001
http://www.doomworld.com/vb/search.php?action=finduser&userid=8980

Looking at the URL bar in your screenshot, you somehow used instead:

http://www.doomworld.com/vb/members/peach freak/search.php?action=finduser&userid=7001
http://www.doomworld.com/vb/members/GreyGhost/search.php?action=finduser&userid=8980

Old Post 05-23-14 17:55 #
Gez is offline Profile || Blog || PM || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
peach freak
Junior Member


Posts: 239
Registered: 10-05


Here's how I reproduce it:

1) I click the profile link in the bottom left of someone's post

2) I then click the "search for all posts by this user" link in the top right of their profile.

When I do that, yes, it does give me a link in the address bar like this:

http://www.doomworld.com/vb/members/peach%20freak/search.php?action=finduser&userid=7001

Was this changed recently or something?

Old Post 05-23-14 18:14 #
peach freak is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Bloodshedder
Spellchecker


Posts: 5512
Registered: 03-02


Works for me in all major browsers

Old Post 05-23-14 19:31 #
Bloodshedder is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
peach freak
Junior Member


Posts: 239
Registered: 10-05


There we go, now it's working again.

Old Post 05-23-14 19:37 #
peach freak is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Linkrulezall
Member


Posts: 366
Registered: 05-12


A rather odd thing just happened. It says the most recent poster in Post Hell is 40oz, when it's actually Bloodshedder
http://gyazo.com/4b125fb74a4cc501f0b47eaab961186a

But when I click 40oz's name, I end up here:
http://gyazo.com/0aa9c380183cde7f863e9a13acee38c4

Old Post 06-09-14 02:18 #
Linkrulezall is offline Profile || Blog || PM || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
glenzinho
Forum Regular


Posts: 731
Registered: 09-11


Same here... Let the Bloodshedder is secretly 40oz rumours commence!

Old Post 06-09-14 03:41 #
glenzinho is online now Profile || Blog || PM || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
GreyGhost
Why don't I have a custom title by now?!


Posts: 8758
Registered: 01-08


Either this old forum software's got its wires crossed, or the "This or that" thread has been to hell and back.

Old Post 06-09-14 13:56 #
GreyGhost is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
joe-ilya
Nescient Member


Posts: 2302
Registered: 10-12



GreyGhost said:
Either this old forum software's got its wires crossed, or the "This or that" thread has been to hell and back.

Why'd you think so?

__________________
Name at Zandoronum:jo3-ilya . name at Zdaemon:ilya_the_joe_12
YouTube channel My DSDA

Old Post 06-10-14 22:02 #
joe-ilya is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Grazza
Let's try Caesium


Posts: 12463
Registered: 07-02



GreyGhost said:
Either this old forum software's got its wires crossed, or the "This or that" thread has been to hell and back.
Well it has now, because when I tried to press "Edit thread" (to see its history) I accidentally pressed "Hell it". But prior to that it apparently hadn't been moved.

Old Post 06-11-14 03:44 #
Grazza is offline Profile || Blog || PM || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
GreyGhost
Why don't I have a custom title by now?!


Posts: 8758
Registered: 01-08



joe-ilya said:

Why'd you think so?

I'm going by the timestamps on their posts. The "Last Post" entry for a forum remains even if the relevant thread's moved elsewhere (try finding kristus' post in News Submissions), and 40oz's post in "This or That" might be just a few seconds newer than Bloodshedder's in "Name change, but that's all it would take IF the thread had been to hell and back.

Old Post 06-11-14 04:09 #
GreyGhost is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Obsidian
Forum Staple


Posts: 2634
Registered: 05-12


The link to DoomWord appears to be down on the Editors & Utilities page. I haven't tested the others.

EDIT: Hm, looks like the website with the download for it has gone belly-up. Is there an IdGames entry for DoomWord that you could link on the page instead?

Old Post 06-22-14 06:01 #
Obsidian is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
GreyGhost
Why don't I have a custom title by now?!


Posts: 8758
Registered: 01-08


DoomWord doesn't appear to be on /idgames. All I could find was an alternate download link in this post for what appears to be an earlier version that crashes on Win7. Would be worthwhile trying to contact the author for permission to upload v1.3 to the archive.

Old Post 06-22-14 12:58 #
GreyGhost is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Memfis
Forum Spammer


Posts: 5708
Registered: 04-07


Seems like polls are allowed in Wads & Mods for example but not in Doom General. This forced me to create a thread in the wrong section today, hoping that an admin will move it where appropriate.

Old Post 06-22-14 20:28 #
Memfis is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
RjY
anARCHy


Posts: 967
Registered: 05-02


Feature request: please implement subforum filtering on the results of http://www.doomworld.com/vb/getnew/

Old Post 07-07-14 08:36 #
RjY is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
TimeOfDeath
Forum Regular


Posts: 2733
Registered: 06-06


On /idgames, in the box where comments are shown, the scrollbar acts different. I can't click and hold to move the bar up and down. Clicking the bar without holding the click "activates" it, and I can move the bar up and down without holding the click. To deactivate the bar I have to right-click while my mouse is on the bar. I find this really annoying. The txt file box below it acts like normal. I'm using Chrome.

Old Post 07-14-14 16:35 #
TimeOfDeath is offline Profile || Blog || PM || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Bloodshedder
Spellchecker


Posts: 5512
Registered: 03-02


I've experienced the same thing when I've tried Chrome, almost certainly a Chrome bug. http://code.google.com/p/chromium/i...detail?id=43170

Old Post 07-14-14 17:30 #
Bloodshedder is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
TimeOfDeath
Forum Regular


Posts: 2733
Registered: 06-06


Ok thanks. Just tried in IE and it works there. Weird that it's only the comment box scrollbar, the txt file box scrollbar works fine. Haven't noticed this on any other site either, but maybe I don't click scrollbars often.

Old Post 07-15-14 01:30 #
TimeOfDeath is offline Profile || Blog || PM || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
RjY
anARCHy


Posts: 967
Registered: 05-02


Perhaps it would be an idea to remove the ubiquitous big-boards.com web bug. It seems the site no longer exists (its DNS is nonexistent), resulting in a timeout on every page load.

Edit: (2014-07-22) It appears this change has been made. Thank you!

Last edited by RjY on 07-22-14 at 19:29

Old Post 07-20-14 10:01 #
RjY is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Katamori
Forum Staple


Posts: 2650
Registered: 08-10


I didn't get password reset mails, not even in my spam folder (hotmail.com e-mail adress)

Fortunately I found my pw, so it's not relevant, but might be in the future.

__________________
Interesting stuff around me:
Channel of Doom Let's Plays
Somewhere in Time project thread
CYBERCRAFT: A cyberpunk RPG for LÖVE

Old Post 08-18-14 15:03 #
Katamori is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
GreyGhost
Why don't I have a custom title by now?!


Posts: 8758
Registered: 01-08


Should I be letting http://fightforthefuture.github.io/...t/widget.min.js through NoScript? Just noticed it a few minutes ago.

Old Post 09-03-14 07:37 #
GreyGhost is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Bloodshedder
Spellchecker


Posts: 5512
Registered: 03-02


Yes

Old Post 09-03-14 07:41 #
Bloodshedder is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
printz
CRAZY DUMB ZEALOT


Posts: 8885
Registered: 06-06


It seems like the Doomworld /idgames file viewer — the one where you see description, ratings and the text file — just uses the default system font instead of something monospace for the raw text file, making it hard to read. An example screenshot is below, for OS X:
http://i.imgur.com/izR0naql.png

On iOS it also uses the default system font.

__________________
Automatic Wolfenstein - Version 1.0 - also on Android

Old Post 10-01-14 09:06 #
printz is offline Profile || Blog || PM || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Bloodshedder
Spellchecker


Posts: 5512
Registered: 03-02


The page contains no style information for the textarea tag. Do textareas on other sites display a variable width font? If so, it's probably a Safari bug.

EDIT: I've added style information anyway to hopefully force the textareas to monospace.

Old Post 10-01-14 09:11 #
Bloodshedder is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
printz
CRAZY DUMB ZEALOT


Posts: 8885
Registered: 06-06


I'm using Chrome on OS X. Safari on iOS.

__________________
Automatic Wolfenstein - Version 1.0 - also on Android

Old Post 10-01-14 09:35 #
printz is offline Profile || Blog || PM || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Linkrulezall
Member


Posts: 366
Registered: 05-12


So, is there any reason why the box that allows me to put a review on a wad on the /idgames frontend isn't showing up at all?
Disregard that, this was apparently fixed a few minutes after I posted.

Last edited by Linkrulezall on 10-12-14 at 03:15

Old Post 10-12-14 02:54 #
Linkrulezall is offline Profile || Blog || PM || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
All times are GMT. The time now is 04:51. Post New Thread    Post A Reply
Pages (5): « First ... « 2 3 4 [5]  
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Misc. > Everything Else > Site and/or forum bugs or things not working

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.