Cyberdemon
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Source Ports > Vavoom Troubles
 
Author
All times are GMT. The time now is 03:57. Post New Thread    Post A Reply
Komet302
Newbie


Posts: 6
Registered: 11-02


Has anyone else encountered this problem, everytime I start a new game useing Vavoom 115 and Doom 2 the player keeps moving forward even when I am not touching any keys. The key bindings are fine, the game ran well Yesterday, but this seems to be a re-occuring problem that has somehow corrected itself in the past for me. What is the real cause of this problem? Is it some kind of a bug in Vavoom?

Old Post 08-04-03 05:01 #
Komet302 is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
sirjuddington
Slade doesn't mean what it used to


Posts: 1405
Registered: 05-00


Heh, I dunno what that is, but you might want to try the Vavoom forums:

http://forums.vavoom-engine.com

Old Post 08-04-03 08:53 #
sirjuddington is online now Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
All times are GMT. The time now is 03:57. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Source Ports > Vavoom Troubles

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.