Cacodemon
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Source Ports > Coronas on zDoomGL?
 
Author
All times are GMT. The time now is 06:49. Post New Thread    Post A Reply
Gargos15
Newbie


Posts: 2
Registered: 01-02


Back when I had Win98SE, when I set coronas to on, there would be coronas on many things: all lamps, shooting rockets, fire, even armor and when blowing up barrels.

I'm using WinXP now, and I'm almost positive I'm using the same zDoom and zDoomGL versions, yet the only coronas are on select lamps, which looks -really- dumb now, and around fire, and that has an added "sparkle" on it now.

I doubt it's the operating system.. it must be something I'm setting. Can anyone suggest anything?

Old Post 01-29-02 03:46 #
Gargos15 is offline Profile || Blog || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Gargos15
Newbie


Posts: 2
Registered: 01-02


I figured it out, I had to download slayer's new lights.ini

Old Post 01-31-02 06:56 #
Gargos15 is offline Profile || Blog || Email || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
All times are GMT. The time now is 06:49. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Source Ports > Coronas on zDoomGL?

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.