Cyberdemon
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Source Ports > zdoom stuck on "sv_fastweapons"
 
Author
All times are GMT. The time now is 09:02. Post New Thread    Post A Reply
invictius
Forum Regular


Posts: 672
Registered: 03-06


I was trying invasion uac and turned on fast weapons, but I can't turn it off, even with "sv_fastweapons 0" Every other pwad and iwad has it turned off, but invasion uac is stuck with it. I've tried using another zdoom installation as well as skulltag and zandorum. Tried deleting my ini folder, and tried deleting the zdoom folder that's in the users/appdata folder, nothing seems to work. I can't find a users folder for skulltag or zandorum. Even setting sv_cheats to 0 before starting a new game doesn't disable it.

Old Post 03-28-13 04:55 #
invictius is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
Kappes Buur
Forum Regular


Posts: 891
Registered: 11-02


Weapons in the invasion uac series by Xsnake are reliant on a DEHACKED lump.
So, you would have to either edit or delete it.

Old Post 03-28-13 08:15 #
Kappes Buur is offline Profile || Blog || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
invictius
Forum Regular


Posts: 672
Registered: 03-06



Kappes Buur said:
Weapons in the invasion uac series by Xsnake are reliant on a DEHACKED lump.
So, you would have to either edit or delete it.



I'm an idiot... the co-op version of the wad has normal weapons, but the single player one has fast weapons by default. I switched to the latter assuming that it was going to be the same, no wonder it happened with all ports!!

Old Post 03-28-13 08:46 #
invictius is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
All times are GMT. The time now is 09:02. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Source Ports > zdoom stuck on "sv_fastweapons"

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.