Ouchface
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Source Ports > Having problems with GL ports....
 
Author
All times are GMT. The time now is 20:39. Post New Thread    Post A Reply
DooMBoy
Heh
(but Stupidity still cannot be concealed)


Posts: 8509
Registered: 12-00


For some reason, all the GL ports on my computer have ceased to function.
The odd thing is that while Quake and Quake2 will run perfectly well in 3dfx Opengl, Legacy, ZDoomgl, EDGE, and GLHeXen will not.

So, could someone explain to me what the problem is?

__________________
Heh

Last edited by DooMBoy on 06-08-02 at 15:56

Old Post 06-08-02 01:52 #
DooMBoy is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
DooMBoy
Heh
(but Stupidity still cannot be concealed)


Posts: 8509
Registered: 12-00


Dammit, will someone respond to this?!

__________________
Heh

Old Post 06-14-02 01:39 #
DooMBoy is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
boris
meow


Posts: 3634
Registered: 05-00



DooMBoy said:
Dammit, will someone respond to this?!

When people don't answer it's usually because they don't have a solution for the problem.

Anyways, doesn't Q2 come with it's own GL drivers for 3dfx cards (opengl32.dll or so). You might want to try to copy this .dll into your <insertfavouritedoomopenglporthere> directory.

Old Post 06-14-02 02:47 #
boris is offline Profile || Blog || PM || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
Spike
Team Future has a new Giger-esque in the works


Posts: 2562
Registered: 04-02


I had some problems with open-gl on a few doom ports.
If you can, switch to d3d - usually does the job. Then again, what the fuck do i know? :)

__________________
I Love the Dead. Frequently.

Old Post 06-14-02 18:39 #
Spike is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
oblivion
Loser


Posts: 163
Registered: 06-02


what 3d card you have? are its drivers in right?

Old Post 07-01-02 00:07 #
oblivion is offline Profile || Blog || PM || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
All times are GMT. The time now is 20:39. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Source Ports > Having problems with GL ports....

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.