Archvile
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Source Ports > Stupid JDooM
 
Author
All times are GMT. The time now is 21:42. Post New Thread    Post A Reply
Doom II Guy
Member


Posts: 617
Registered: 04-02


Alright, I downloaded the enemy model pack #1, and now it loads up painfully slow! I thought I deleted all the files, and I don't have the model thing turned on. How do I fix it?

Old Post 06-20-02 22:21 #
Doom II Guy is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
Doom II Guy
Member


Posts: 617
Registered: 04-02


Ummm, anyone? Should just be a quick fix. I'm not bashing JDooM or anything...

Old Post 06-22-02 18:50 #
Doom II Guy is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
Spike
Team Future has a new Giger-esque in the works


Posts: 2562
Registered: 04-02


No fix that i know of.

Why dya think i stopped using the models? Unfortunatly, just turning them off doesn't suffice. U have to remove them entirely.

__________________
I Love the Dead. Frequently.

Old Post 06-22-02 19:00 #
Spike is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
Doom II Guy
Member


Posts: 617
Registered: 04-02


I think I'll just have to reinstall it. I have deleted all of the obvious files, but apparently some are hidden within other folders.

Old Post 06-22-02 19:17 #
Doom II Guy is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
mmnpsrsoskl
Spasmolytic


Posts: 1787
Registered: 06-01


Are you using the Kickstart program to run jDoom?

Make sure you don't have the DED file for the models still there...

__________________
You know, I never really updated this thing right here, so I thought i'd better put something in here, such as this annoying and stupid sentence. Yeehaw.

Old Post 06-23-02 05:32 #
mmnpsrsoskl is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
Doom II Guy
Member


Posts: 617
Registered: 04-02



mmnpsrsoskl said:

Make sure you don't have the DED file for the models still there...


Darndest thing, I thought I deleted that sucker. Anyway, it worked. Thanks.

Old Post 06-23-02 05:42 #
Doom II Guy is offline Profile || Blog || PM || Email || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
All times are GMT. The time now is 21:42. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Classic Doom > Source Ports > Stupid JDooM

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.