Archvile
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > XWE > temporary folder
 
Author
All times are GMT. The time now is 00:42. Post New Thread    Post A Reply
medicdude
Warming Up


Posts: 11
Registered: 07-06


Minor problem I've had with the latest version of XWE:

When importing files, I get an error 'Invalid filename', and an untitled marker appears in the file list, instead of the sprites I was importing.

After trying some stuff out, I found that I can skip the error and actually import that data by changing the temporary folder in the options to f:/ (My hard drive is not the C drive). However, whenever reloading the editor, it defaults back to c:/, and I have to change it again.

Not a serious problem at all, just a minor inconvience that you may want to fix :) XWE owns btw, of course.

Old Post 07-21-06 17:02 #
medicdude is offline Profile || Blog || PM || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Csabo
Moderator


Posts: 541
Registered: 02-02


There's a few lines of code in the init part of XWE that check this variable. It's read back from the registry, then XWE checks if the folder exists. If it doesn't, it tries "C:\windows\temp". If that doesn't exist, it sets it to "C:\".

My guess would be is that for some reason, when XWE calls FolderExists on your "F:\" path, it gets a NO. Not sure why. Can you try to set it to some other path, like "F:\temp\"? Maybe that would work.

Old Post 07-25-06 00:39 #
Csabo is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Bloodshedder
Spellchecker


Posts: 5406
Registered: 03-02


Can you attempt to use the environment variables TEMP and/or TMP somewhere in that process?

Old Post 07-25-06 05:21 #
Bloodshedder is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
medicdude
Warming Up


Posts: 11
Registered: 07-06


F:\Temp doesn't work, nor F:\windows\temp.

Old Post 07-26-06 00:08 #
medicdude is offline Profile || Blog || PM || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
Csabo
Moderator


Posts: 541
Registered: 02-02


Ouch. XWE never saved the setting the user entered. How did I not notice this before? Grab the latest beta, it's fixed.

Bloodshedder, good suggestion, I added that too. XWE now initially defaults to the value of TEMP, or if the value from the registry is not valid, it just uses the value of TEMP.

Old Post 07-26-06 04:48 #
Csabo is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit/Delete || Quote
All times are GMT. The time now is 00:42. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > XWE > temporary folder

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.

Message Board Statistics