Sarge
User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > XWE > XWE ate my images!!!!! >:(
 
Author
All times are GMT. The time now is 03:40. Post New Thread    Post A Reply
Shadow Dweller
Forum Regular


Posts: 765
Registered: 04-06


i opened some images in XWE, saved them through XWE, and now nothing reads them.

when i saved them i got an error message that says "read beyond end of file"

now when i open it in XWE it gives it to me in numbers and letters. apparently its idea of some kind of sick joke.

how do i recover my images so i do not have to draw them again?

Old Post Nov 23 2006 19:56 #
Shadow Dweller is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
RTC_Marine
Junior Member


Posts: 559
Registered: 06-01


Maybe you should've made a BACKUP copy of your images BEFORE loading them.

I'm sure you could find some tools out there on the net to help fix them, where? I don't know.

Old Post Nov 23 2006 21:16 #
RTC_Marine is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Shadow Dweller
Forum Regular


Posts: 765
Registered: 04-06



RTC_Marine said:
Maybe you should've made a BACKUP copy of your images BEFORE loading them.

yes, but at the time i did not know that the program would corrupt my images.

Old Post Nov 23 2006 22:12 #
Shadow Dweller is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Csabo
Member


Posts: 541
Registered: 02-02


I have no idea what you did, I've never encountered anything like this. You can email me the corrupted files though, I can take a look for you.

Old Post Nov 24 2006 02:29 #
Csabo is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Shadow Dweller
Forum Regular


Posts: 765
Registered: 04-06


thanks.

Old Post Nov 24 2006 03:00 #
Shadow Dweller is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
Shadow Dweller
Forum Regular


Posts: 765
Registered: 04-06


problem solved. the images were to too big. this thread can probably be closed now.

Old Post Nov 26 2006 17:35 #
Shadow Dweller is offline || Blog || PM || Post History || Add Buddy IP || Edit || Quote
All times are GMT. The time now is 03:40. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > XWE > XWE ate my images!!!!! >:(

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.