Doom Comic
Register | User Profile | Member List | F.A.Q | Privacy Policy | New Blog | Search Forums | Forums Home
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > XWE > XWE doesn't work on vista!!!
 
Author
All times are GMT. The time now is 04:11. Post New Thread    Post A Reply
Cyberdemon531
Member


Posts: 432
Registered: 06-10


I've been trying to get XWE to work on my Vista, but when I click the EXE, it pops an error up:

Failed to create key .wad

Then the program opens and gives another error:

List index out of bounds (0)

Then when I try to open a wad and edit it gives me...:

Access violation at address 00442E5A in module 'XWE.exe' Read of address 00000050.


HALP!

Old Post 07-30-10 21:35 #
Cyberdemon531 is offline Profile || Blog || PM || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
DuckReconMajor
Forum Legend


Posts: 4230
Registered: 01-09


Are you running it as Administrator?

Old Post 07-30-10 23:20 #
DuckReconMajor is offline Profile || Blog || PM || Email || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
Cyberdemon531
Member


Posts: 432
Registered: 06-10


D'oh!

I tried it and it worked.
Thanks!

Old Post 07-31-10 01:48 #
Cyberdemon531 is offline Profile || Blog || PM || Homepage || Search || Add Buddy IP || Edit || Quote
All times are GMT. The time now is 04:11. Post New Thread    Post A Reply
 
Doomworld Forums : Powered by vBulletin version 2.2.5 Doomworld Forums > Special Interest > XWE > XWE doesn't work on vista!!!

Show Printable Version | Email this Page | Subscribe to this Thread

 

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
HTML code is OFF
vB code is ON
Smilies are OFF
[IMG] code is ON
 

< Contact Us - Doomworld >

Powered by: vBulletin Version 2.2.5
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.