Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

If I start game, TAS switch on lowest speed. Problem that I cant increase speed and scroll mouse dont make any use. What should i do?

Share this post


Link to post
Posted (edited)
3 hours ago, A7MAD said:

?¿?¿

 

I don't get it

At beginning TAS switch automaticaly on lowest speed. The speed is so low, that the start menu switch on after 15 second and in game one micro movement cost 10 sec... I cant scroll speed up. Regulation ignore me. It seems, that the speed fixed forever. I stuck at slow motion.

Edited by CrazyDoomguy

Share this post


Link to post

If you are using PrBoom+, make sure Options > General > Page 2, "game speed" is set to 100.

Share this post


Link to post
Posted (edited)
2 hours ago, Nine Inch Heels said:

If this is a source port issue, post it in the respective source ports section and see what happens...

There is no error messages

 

1 hour ago, Linguica said:

If you are using PrBoom+, make sure Options > General > Page 2, "game speed" is set to 100.

I did it and it dont work. The problem is same with 100 and 400%

 

Probably I should do something on glboom-plus.cfg

Share this post


Link to post

On stdout info. I removed a bit information about my personal data - paths (C:/my pc etc)

 

Spoiler

M_Init: Init miscellaneous info.
SetRatio: width/height parameters 1280x720
SetRatio: storage aspect ratio 16:9
SetRatio: assuming square pixels
SetRatio: display aspect ratio 16:9
SetRatio: gl_ratio 2.133334
SetRatio: multiplier 3/4
R_Init: Init DOOM refresh daemon - 
R_LoadTrigTables: Endianness...ok.
R_InitData: Textures Flats Sprites 
R_Init: R_InitPlanes R_InitLightTables R_InitSkyMap R_InitTranslationsTables R_InitPatches 
P_Init: Init Playloop state.
I_Init: Setting up machine state.
I_InitSound:  configured audio device with 1024 samples/slice
Fluidplayer: Fluidsynth version 1.1.3
portmidiplayer device list:
  MMSystem:Microsoft MIDI Mapper
  MMSystem:Microsoft GS Wavetable Synth
portmidiplayer: Opening device MMSystem:Microsoft MIDI Mapper for output
I_InitSound: sound module ready
S_Init: Setting up sound.
S_Init: default sfx volume 6
HU_Init: Setting up heads up display.
I_InitGraphics: 1280x720
I_UpdateVideoMode: 0x12, own buffer, direct access
SetRatio: width/height parameters 1280x720
SetRatio: storage aspect ratio 16:9
SetRatio: assuming square pixels
SetRatio: display aspect ratio 16:9
SetRatio: gl_ratio 2.133334
SetRatio: multiplier 3/4
SDL OpenGL PixelFormat:
    SDL_GL_RED_SIZE: 8
    SDL_GL_GREEN_SIZE: 8
    SDL_GL_BLUE_SIZE: 8
    SDL_GL_STENCIL_SIZE: 8
    SDL_GL_ACCUM_RED_SIZE: 16
    SDL_GL_ACCUM_GREEN_SIZE: 16
    SDL_GL_ACCUM_BLUE_SIZE: 16
    SDL_GL_ACCUM_ALPHA_SIZE: 16
    SDL_GL_DOUBLEBUFFER: 1
    SDL_GL_BUFFER_SIZE: 32
    SDL_GL_DEPTH_SIZE: 24
    SDL_GL_MULTISAMPLESAMPLES: 0
    SDL_GL_MULTISAMPLEBUFFERS: 0
    SDL_GL_STENCIL_SIZE: 8
GL_VENDOR: Intel
GL_RENDERER: Intel(R) HD Graphics 2000
GL_VERSION: 3.1.0 - Build 9.17.10.4459
GL_EXTENSIONS:
    GL_EXT_blend_minmax
    GL_EXT_blend_subtract
    GL_EXT_blend_color
    GL_EXT_abgr
    GL_EXT_texture3D
    GL_EXT_clip_volume_hint
    GL_EXT_compiled_vertex_array
    GL_SGIS_texture_edge_clamp
    GL_SGIS_generate_mipmap
    GL_EXT_draw_range_elements
    GL_SGIS_texture_lod
    GL_EXT_rescale_normal
    GL_EXT_packed_pixels
    GL_EXT_texture_edge_clamp
    GL_EXT_separate_specular_color
    GL_ARB_multitexture
    GL_EXT_texture_env_combine
    GL_EXT_bgra
    GL_EXT_blend_func_separate
    GL_EXT_secondary_color
    GL_EXT_fog_coord
    GL_EXT_texture_env_add
    GL_ARB_texture_cube_map
    GL_ARB_transpose_matrix
    GL_ARB_texture_env_add
    GL_IBM_texture_mirrored_repeat
    GL_EXT_multi_draw_arrays
    GL_NV_blend_square
    GL_ARB_texture_compression
    GL_3DFX_texture_compression_FXT1
    GL_EXT_texture_filter_anisotropic
    GL_ARB_texture_border_clamp
    GL_ARB_point_parameters
    GL_ARB_texture_env_combine
    GL_ARB_texture_env_dot3
    GL_ARB_texture_env_crossbar
    GL_EXT_texture_compression_s3tc
    GL_ARB_shadow
    GL_ARB_window_pos
    GL_EXT_shadow_funcs
    GL_EXT_stencil_wrap
    GL_ARB_vertex_program
    GL_EXT_texture_rectangle
    GL_ARB_fragment_program
    GL_EXT_stencil_two_side
    GL_ATI_separate_stencil
    GL_ARB_vertex_buffer_object
    GL_EXT_texture_lod_bias
    GL_ARB_occlusion_query
    GL_ARB_fragment_shader
    GL_ARB_shader_objects
    GL_ARB_shading_language_100
    GL_ARB_texture_non_power_of_two
    GL_ARB_vertex_shader
    GL_NV_texgen_reflection
    GL_ARB_point_sprite
    GL_ARB_fragment_program_shadow
    GL_EXT_blend_equation_separate
    GL_ARB_depth_texture
    GL_ARB_texture_rectangle
    GL_ARB_draw_buffers
    GL_ARB_color_buffer_float
    GL_ARB_half_float_pixel
    GL_ARB_texture_float
    GL_ARB_pixel_buffer_object
    GL_EXT_framebuffer_object
    GL_ARB_draw_instanced
    GL_ARB_half_float_vertex
    GL_ARB_occlusion_query2
    GL_EXT_draw_buffers2
    GL_WIN_swap_hint
    GL_EXT_texture_sRGB
    GL_ARB_multisample
    GL_EXT_packed_float
    GL_EXT_texture_shared_exponent
    GL_ARB_texture_rg
    GL_ARB_texture_compression_rgtc
    GL_NV_conditional_render
    GL_EXT_texture_swizzle
    GL_ARB_sync
    GL_ARB_framebuffer_sRGB
    GL_EXT_packed_depth_stencil
    GL_ARB_depth_buffer_float
    GL_EXT_transform_feedback
    GL_EXT_framebuffer_blit
    GL_EXT_framebuffer_multisample
    GL_ARB_framebuffer_object
    GL_EXT_texture_array
    GL_EXT_texture_integer
    GL_ARB_map_buffer_range
    GL_EXT_texture_snorm
    GL_INTEL_performance_queries
    GL_ARB_copy_buffer
    GL_ARB_sampler_objects
    GL_NV_primitive_restart
    GL_ARB_seamless_cube_map
    GL_ARB_uniform_buffer_object
    GL_ARB_depth_clamp
    GL_ARB_vertex_array_bgra
    GL_ARB_shader_bit_encoding
    GL_ARB_draw_buffers_blend
    GL_ARB_texture_query_lod
    GL_ARB_explicit_attrib_location
    GL_ARB_draw_elements_base_vertex
    GL_ARB_instanced_arrays
    GL_ARB_fragment_coord_conventions
    GL_EXT_gpu_program_parameters
    GL_ARB_texture_buffer_object_rgb32
    GL_ARB_compatibility
    GL_ARB_texture_rgb10_a2ui
    GL_ARB_vertex_type_2_10_10_10_rev
    GL_ARB_timer_query
    GL_INTEL_map_texture
    GL_ARB_vertex_array_object
    GL_ARB_provoking_vertex
using GL_EXT_texture_filter_anisotropic
using GL_ARB_texture_non_power_of_two
using GL_ARB_multitexture
using GL_ARB_texture_compression
using GL_EXT_framebuffer_object
using GL_EXT_packed_depth_stencil
using GL_EXT_blend_color
using GL_ARB_pixel_buffer_object
using GL_ARB_shader_objects
using GL_ARB_vertex_shader
using GL_ARB_fragment_shader
using GL_ARB_shading_language_100
GL_MAX_TEXTURE_SIZE=8192
Using texture format GL_RGBA.
SetRatio: width/height parameters 1280x720
SetRatio: storage aspect ratio 16:9
SetRatio: assuming square pixels
SetRatio: display aspect ratio 16:9
SetRatio: gl_ratio 2.133334
SetRatio: multiplier 3/4
ST_Init: Init status bar.
vorb_registersong: failed
mad_registersong failed: input buffer too small (or EOF)
db_registersong: couldn't load as tracker
Exp_RegisterSongEx: Using player fluidsynth midi player
P_GetNodesVersion: using normal BSP nodes
P_LoadLineDefs: linedef 646 missing first sidedef
bad texture 'BRICK15' in sidedef 1036
gld_Precache: MAP02 done in 369 ms
I_ShutdownSound: 

 

Share this post


Link to post

reinstalling prboom+ completely is an option and using the lastest version is an option, although its not really a fix its more of an alternative last resort

Share this post


Link to post

Did you try changing it manually in glboom-plus.cfg? Set "realtic_clock_rate" to 100. Also, try binding your speed-up/speed-down/return-to-normal keys to different keys, and pressing those.

 

I can only think that glboom-plus.cfg isn't being updated correctly, perhaps a permissions issue, or you have a stuck speed-down key or something.

Share this post


Link to post

Instead of completely reinstalling you can simply delete the config files I guess. That should be enough to reset everything.

Share this post


Link to post

You know it´s not a good sign when even your own prboom-plus wants to prevent you from doing TASes.

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Reinstaling, change "realtic_clock_rate" to 100 and and repalce config dont work.

 

I have downloaded prboom-plus and placed all files into new order. While playing the result is same (Stuck at slow motion). I think, the problem is something with PC (probably with windows 10 update?).

 

But I have in my file a shortcut that connect with glboom-plus.exe (which dont work). If I start this shortcut, on first time I was on slowest speed but after some seconds the programm switched "realtic_clock_rate 100" on and I can play TAS. This works only on this shortcut because create another shortcut will not work. At moment I can create demos from this shortcut, but I cant create videos from the demos. That is strange... If I get my notebook back after repair, I will try run TAS.

 

On 6/8/2018 at 9:56 AM, j4rio said:

You know it´s not a good sign when even your own prboom-plus wants to prevent you from doing TASes.

Yes, Satan have scared me :)))

Edited by CrazyDoomguy

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×