Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
geekmarine

Weird level problems

Recommended Posts

Okay, so I've been working on this level, and I haven't done anything to make it a Zdoom level, but something happened and now Zdoom is the only port it will run in. I can't figure out what the hell I did, or how to fix it. All I know is that now when I try to play it in any source port other than Zdoom, I get all sorts of weird HOMs and out-of-place walls and such... BTW, it even does this for Zdoomgl, which I think is really strange, because Zdoomgl is now based on .63, the version of Zdoom I'm using.

Share this post


Link to post

Non-Hexen compatible are usually not able to to run Hexen format maps at all. Sounds more like a BSP/nodes problem to me. Try a different builder or something.

Share this post


Link to post

I agree. Sounds like the Nodebuilder u are using is specific to ZDoom or something

Share this post


Link to post

Are the nodes actually built? Some nodebuilders require a map name of the standard ExMy or MAPxy format.

Maybe you used the compress option of ZDBSP? I noticed problems with ZDoomGL in this case, as well. Seems it hasn't implemented the latest nodes format yet.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
×