Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
cactus

wintex + XP = problem?

Recommended Posts

I use to use a win98 machine for editing doom,
but recently I tried to edit on another pc under XP,
and surprisingly Wintex (4.3&4.7) refuses to Edit
the textures saying:
"bad command Pbrush.exe C:/image.bmp"
I tried to edit the .CFG but couldn't make it work.

Share this post


Link to post

Are you sure you know where your exe is? It's probably mspaint.exe in your windows folder. There's a version 5.0 of Wintex BTW.

Share this post


Link to post

sorry my fault, I changed the name of the original mspaint.exe
so nothing could work :P= a post for nothing
Sorry for being such a loser.

Share this post


Link to post

5.0 isn't really better than 4.3 in any way, just adds a little useless bloat as far as i can tell. but yeah, the easy solution is just to change the path in the config, there's an option to directly load it built right in.

Share this post


Link to post

If you still experience problems, you should try some alternate editors, such as WadMaster, DEUTex, NWT, XWE, or DeePSEA. And by the way, if you want a combined map editor and lump editor, you should look at WadMaster and DeePSEA first. XWE has a map editor built in, but it's still sort of buggy, and it doesn't build nodes internally. It's a bit similar to WadAuthor if you ever want to try to figure it out...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×