Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Dutch Doomer

Sliding door problem.

Recommended Posts

I have some problems with an second sliding door I am making.
My first sliding door works fine, but as soon I made the second one and go test it zdoom chrashes.
Ive tried almost everything to fix this myself, but didn't had much luck with that so far.
Im starting to think if it is even possible to make more than one sliding door.
Im getting the folowing error you see below.

"PO_Init: StartSpot located without an Anchor point:1"

Thanks in advance.

Share this post


Link to post

Either you're missing an anchor point, or you don't have it numbered correctly. I have a feeling it's the latter.

Polyobject anchor/start spot numbers refer to the direction they're facing. To set Polyobject anchor/start spot #1, you would change both their angles to 1. To set Polyobject anchor/start spot #2, you would change both their angles to 2, etc.


EDIT: Looks like Boris answered while I was typing that. :lol

Share this post


Link to post
boris said:

Have you had a look at http://www.zdoom.org/zdkb/zdoom1.html ?

I have read that tutorial from front to back, with succes on my first door only though.
Ill try nuxius explanation I think my problem is that I didn't numbered(angels) them correctly.

[edit]Thanks guys problem solved, my second door is fixed also yay :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
×