Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Doom_Dude

Problem with 128 x 128 Flats

Recommended Posts

First of all I'm not using ZDoom so you don't have to suggest using the TX_START - TX_END markers... :p

I'm trying to get a 128 x 128 flat imported with XWE to use in a Legacy map, but on 'saving as doom flat' it stretches the image to 256 x 64. Also if you click on the 'floors' button and load the flat, it does the same thing. I read elswhere to try 'load (raw data)' but that didn't help. Larger sizes like 256 x 256 work fine, which I know was fixed quite awhile ago. Any chance for a fix or am I missing something?

Share this post


Link to post

Well, I just tried that and it converted 128x128 images using the DOOM palette to flat format without changing their size.

I loaded the two entries in raw format and then saved them each as flats. Then I added the flat markers so that they would be listed as flats.

Share this post


Link to post

You can always save them as textures and then use 'em as flat (zdoom lets this)

Lorenzo

Share this post


Link to post

Lorenzo I already said I'm not using ZDoom. :p

[EDIT] After reading myk's topic (Backups have "dead" lumps) in the XWE forum here and realising he was using the latest BETA version, I decided I should try it and it works fine. So thanks for the help myk.....

Share this post


Link to post

Ok, sorry.
split it into 4 flat 64x64, as the marble demo (i think it is demx_y)

Lorenzo

Share this post


Link to post

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
×