Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Enderkevin13

Visual Mode Lags A Lot

Recommended Posts

Hi, I Recently Started Creating WADs, And For A While Doom Builder 2's Visual Mode Ran Smoothly, Then Suddenly It Lags When Doing Anything.

I Wanna Be Able To Edit Details Without It Lagging Like Crazy.
It Has No Reason To Suddenly Lag. How Can I Fix This?

Share this post


Link to post

No reason at all.

From some previous posts I deduce that most mappers, who refuse to adopt GZDB,
have an aversion to GZDoom and thusly transfer that mental block to the editor.

As the saying goes:

    You can lead a horse to water
    but you cannot make it drink.

Share this post


Link to post
Kappes Buur said:

No reason at all.

From some previous posts I deduce that most mappers, who refuse to adopt GZDB,
have an aversion to GZDoom and thusly transfer that mental block to the editor.

As the saying goes:

    You can lead a horse to water
    but you cannot make it drink.



Or maybe, just maybe, and this is a longshot.... DB2 suits the designer's needs just fine. But yeah, your statement is obviously true and we're all just morons.

Share this post


Link to post

Do you have a high dpi mouse? You may need to turn down your polling rate. I had a ton of stutters with my logitech g500 until I did so.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×