Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Guest cobosdan

Lost music with AWE live, please helpppp...

Recommended Posts

Guest cobosdan

My beloved level music, is it lost forevah, noooooooooooo!!!!!!!

Is there any way to hear it with an AWE live PCI?
Heard it ok with my old AWE gold ISA slot, but my new motherboard forced me to change it.

Pleasssseeeeeee help

Share this post


Link to post

Lost it from where?, the original doom(2).exe or from the sourceports, in doom2.exe setting up sound to use "general midi" might work, if it do it will use the onboard wavetable to produce the music. If you'd rahter have the opl/fm version as most of us recognises it (fat, analogue, warm sound as opposed to the digital crisp wavetable sounds), setting the music to either soundblaster or adlib might do the trick (it thereby forces doom to try to use the onboard fm opl3 or opl4 synthesizer chip :o).

As far as the source ports running under win (9x, ME, 2K , NT ... ;o) you should get music if windows itself can play .mid', if not there's more sollutions...

at the zdoom forum http://zdoom.notgod.com this has been discussed alot and atleat two possible sollutions are presented

I think I'll use that nice smiley again. I really like that one, It looks so friendly... :o)

Share this post


Link to post
Guest cobosdan

Well thanks a million, man

A lot to try out thanks to your very informative post

And to me you are outright friendly, smileys or not, heh

Have a nice year!

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
×