Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Royal_Sir

Can't select in DoomBuilder2... Help! (FIXED)

Recommended Posts

This has never happened to me before. I cannot select vertices, linedefs, or sectors in their respective modes. The highlighting of the selected stuff doesn't appear when I hover my mouse over it. The only way to select anything is by a using select boxes.

I can't do anything useful while this is happening. Please help me!

Share this post


Link to post

I moved the cfg file and ran DB again. No change.

Also of note, I don't think it generated a new config file. (Ignore this, this is the default file for DB, not the personal one)

EDIT: didn't check appdata, just where DB is located. Wait one.

No effect. Still having the problem.

EDIT 2: I uninstalled and reinstalled Doom Builder 2 and the problem persists. I'm clueless at this point as for what's causing it.

Share this post


Link to post
Royal_Sir said:

EDIT 2: I uninstalled and reinstalled Doom Builder 2 and the problem persists. I'm clueless at this point as for what's causing it.


Most mysterious indeed.
If you ever find a solution to this, then you must let us know.

Meanwhile at the ranch, install GZDoom Builder and see if that works.
Who knows, you might even keep using it.

Share this post


Link to post

Try another mouse and perhaps a proper driver. I also have some issues with my mouse in DB2 and GZDB, but with no other program.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
×