Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
  • Sign in to follow this  

    Fallout of Enigma


    Bloodshedder

    Bob Larkin has e-mailed us about some more new Wads added to the Doom Wad Station. First, there's a new 32 level megawad called Vilecore, now listed on the megawads page. There's also a graphics conversion called Fallout which can be found on the TC page. Lastly, there's a review and screenshots of Enigmatic Complex by Grimm.

    Sign in to follow this  


    User Feedback

    Recommended Comments

    Damn I update Vilecore and the txt file and it still says Vilcore in the txt. I can't seem to shake that Vil thinghy. Um anyway thanx Bob for putting it on your site. :)

    Share this comment


    Link to comment

    I saw the topic and thought The Doom:Enigma project had been cancelled, or something like that.

    Share this comment


    Link to comment
    myk said:

    I saw the topic and thought The Doom:Enigma project had been cancelled, or something like that.


    hahah me too, i was really upset cos i really wanna play Doom: Enigma!!!!!

    Share this comment


    Link to comment
    myk said:

    I saw the topic and thought The Doom:Enigma project had been cancelled, or something like that.

    yeah that's what it looked like at first to me but i figured i would probably be about the first to know if that had happened.

    Share this comment


    Link to comment
    Doom Dude said:

    Damn I update Vilecore and the txt file and it still says Vilcore in the txt. I can't seem to shake that Vil thinghy. Um anyway thanx Bob for putting it on your site. :)


    Thats what I get paid for, woops - wait, I don't get paid. Never mind, and I can fix the name right up on the megawads page -not a problem. :-)

    Share this comment


    Link to comment

    Gah what the hell happened to that mailto: link

    EDIT: It's something futzy in the HTML to VBulletin converter. I didn't screw it up in the initial post.

    EDIT2: And I can't seem to fix it by editing the actual forum post. It shows up fine in the message editing box.

    Share this comment


    Link to comment


    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

×