Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Quast

Members
  • Content count

    2911
  • Joined

  • Last visited

About Quast

  • Rank
    insert title here

Recent Profile Visitors

339 profile views

Single Status Update

See all updates by Quast

  1. I just noticed this th other day when I tried to run zdoom. The entire program ran at what seemed to be 1.5 to 2 times faster than normal...i mean everything, including the music. I didn't know what was going on, reboots haven't helped

    Then tonight I loaded up ut2k4 to see if i could still run it without crashing, and IT TOO was running faster than normal. I quit and looked at the system clock and it was just wrong, again running too fast.

    The cpu is an athlon 3200+ that ran at 200mhz for the past 5 months just fine, it should, anyway. I recently notched it down to 166, 133 and now 100mhz in light of other issuses this box is having. Effectivly underclocking it because of stability issues...and that hasn't helped any...heh

    wtf is going on

    edit: heat, i believe is not an issue, the cpu has always ran at a nice cool 30-35 C

    1. Show previous comments  1 more
    2. Danarchy

      Danarchy

      WTF, your machine is a 100mhz and can run UT2k4?

    3. Darkhaven4

      Darkhaven4

      Danarchy said:

      WTF, your machine is a 100mhz and can run UT2k4?


      No, not his MACHINE entirely, but his BUS, his RAM/VRAM, etc.

    4. Danarchy

      Danarchy

      Oh I see. I don't get computers.

×