Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

deathbringer

Members
  • Content count

    3682
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About deathbringer

  • Rank
    Post invalidated by first word being "uhhh"

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Single Status Update

See all updates by deathbringer

  1. I bought one of those super-cheap digital "DV" cameras off Ebay (this one, to be precise: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=370053496023& ) and it arrived today.

    It's pretty decent, for £2.99 anyway, but when i was fiddling with the zoom it developed a purple line down one side of the picture when recording/taking photos (when in menus etc it isn't there, so it's not the screen). I suspect it's something to do with the chip that senses the image, and wonder if anybody knows a way i might "re-set" the chip, if that's possible? or am i stuck with the line?

    (one odd thing i have noticed is that if i use the zoom it "goes past" the line, ie the line moves further to one side and on maximum zoom it can't be seen)

    1. Bloodshedder

      Bloodshedder

      A defect or debris on the CMOS sensor. It could be taken apart and cleaned, but it has to be put back together spotless. It also should not be attempted by someone without dexterity.

    2. deathbringer

      deathbringer

      Ah well, i might just put up with the line, don't wanna bugger it just before the festival. If it survives (unlikely) i'll have a go afterwards and know how to keep it working for next year... the line does seem to be getting slightly fainter on it's own... but that could be my imagination

×