Sign in to follow this  
Followers 0

Invalid tag Number?

Hello, I am using Doom Builder version 2.0.1.1157 for now!
The problem is, something wrong about button when choosing numbers:-



I select 20 by pressing arrow button, and the results is...



21? Look at red circle! That's strange...

Share this post


Link to post

Or... choose number 8 by pressing arrow button (red circle):-



The result's is... 7?



That strange... Only one way is enter the number inside the box likes 20 and the results is also 20! So, fix that program now! That's all guys!

Share this post


Link to post

I'd just like to confirm that I noticed this behaviour too yesterday, but only when in "Zdoom in UDMF format" (well, I haven't tried most of the formats, but it didn't seem to do it in "Doom2" format).

Share this post


Link to post

It's a known bug which is already fixed for the next version (and in the SVN repository, of course).

Share this post


Link to post

Thank you everyone. I hope CodeImp fixed them on next version.

Note:- I am using Doom in Hexen format! Same error on any format!

Edit:- Finally, it works! I am using DB2 SVN 1249 for now! Thanks!

Share this post


Link to post

There's a related problem, in the latest official (nonsvn) version. If a linedef has no special, Doom Builder won't let me set its arguments. This is detrimental and makes me unable to use ZDoom Vavoom-style thing-based slopes!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0