Sign in to follow this  
Followers 0

Windows 7 Wad auto run with problems

So before I downloaded zandronum all my doom wads when i clicked em ran with zdoom, but now they all run zandronum instead, and im forced to drag and drop them over the zdoom.exe to run them with zdoom.

How do I change the autorun back to zdoom?

When I try to update the runwith list for zdoom it doesnt stick at all and just reverts back to zandronum.

Share this post


Link to post

Where is the runwith list? Is this a file kept in the program folder? If so, Win7 has strange permissions with program files. You'll have to associate the filetype through the Control Panel instead.

Share this post


Link to post

I think its a problem with the zdoom exe because gzdoom exe registers just fine with windows 7 program list.

Share this post


Link to post

I switched all my stuff to launch with Zandronum. I, myself, use Windows 7. Right click on a WAD, click "properties", under the "general" tab click "change" and browse for Zandronum. Once I did that it associated all WADs with Zandronum.

Share this post


Link to post

You poked around the Zandronum forum too for an answer, have you?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0