Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

hellcat1983

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About hellcat1983

  • Rank
    New Member
  1. hellcat1983

    uhhhhh.... [Game terminates at startup]

    ive done everything you guys have suggested to no avail. thanks for the attempts at helping. I've decided it's time for a new pc anyway. later all
  2. hellcat1983

    uhhhhh.... [Game terminates at startup]

    just the usual, windows updates, couple of driver rollbacks, no serious issues though.
  3. hellcat1983

    uhhhhh.... [Game terminates at startup]

    i had doom insalled on this pc before with no problem, even had the expansion. but this time aroun it doesnt work. ill try the driver ida then ill get back to you guys.
  4. hellcat1983

    uhhhhh.... [Game terminates at startup]

    XP Pro AMD Athlon XP 3200+ NVidia GeForce FX 5500 that help?
  5. hellcat1983

    uhhhhh.... [Game terminates at startup]

    probably gonna get tagged for bein an idiot on this one but, here goes. i've tried reinstalling the game, installing the patch, and asking everyone else about this. I keep gettin the same error and it's kinda pissin me off. i load the disc and as soon as it passes the splash screen this is what i get. 2199 MHz AMD CPU with MMX & 3DNow! & SSE 1024 MB System Memory 256 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: LilBeast IP: 192.168.0.3 doom using MMX & SSE for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 files) C:\Program Files\Doom 3\base\game00.pk4 (2 files) game DLL: 0x0 in pak: 0x0 file system initialized. -------------------------------------- ----- Initializing Decls ----- ------------------------------ ------- Initializing renderSystem -------- using ARB renderSystem renderSystem initialized. -------------------------------------- 4966 strings read from strings/english.lang Couldn't open journal files execing editor.cfg execing default.cfg couldn't exec DoomConfig.cfg couldn't exec autoexec.cfg 4966 strings read from strings/english.lang ----- Initializing Sound System ------ sound system initialized. -------------------------------------- ----- R_InitOpenGL ----- Initializing OpenGL subsystem ...registered window class ...registered fake window class ...initializing QGL ...calling LoadLibrary( 'opengl32' ): succeeded Couldn't find proc address for: wglGetExtensionsStringARB Couldn't find proc address for: wglSwapIntervalEXT Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribivARB Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribfvARB Couldn't find proc address for: wglChoosePixelFormatARB Couldn't find proc address for: wglCreatePbufferARB Couldn't find proc address for: wglGetPbufferDCARB Couldn't find proc address for: wglReleasePbufferDCARB Couldn't find proc address for: wglDestroyPbufferARB Couldn't find proc address for: wglQueryPbufferARB Couldn't find proc address for: wglBindTexImageARB Couldn't find proc address for: wglReleaseTexImageARB Couldn't find proc address for: wglSetPbufferAttribARB ...calling CDS: ok ...created window @ 0,0 (640x480) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...attempting to use stereo ...PIXELFORMAT 7 selected ...creating GL context: succeeded ...making context current: succeeded Couldn't find proc address for: wglGetExtensionsStringARB Couldn't find proc address for: wglSwapIntervalEXT Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribivARB Couldn't find proc address for: wglGetPixelFormatAttribfvARB Couldn't find proc address for: wglChoosePixelFormatARB Couldn't find proc address for: wglCreatePbufferARB Couldn't find proc address for: wglGetPbufferDCARB Couldn't find proc address for: wglReleasePbufferDCARB Couldn't find proc address for: wglDestroyPbufferARB Couldn't find proc address for: wglQueryPbufferARB Couldn't find proc address for: wglBindTexImageARB Couldn't find proc address for: wglReleaseTexImageARB Couldn't find proc address for: wglSetPbufferAttribARB ------- Input Initialization ------- Initializing DirectInput... mouse: DirectInput initialized. keyboard: DirectInput initialized. ------------------------------------ sound: STEREO X..GL_ARB_multitexture not found X..GL_ARB_texture_env_combine not found X..GL_ARB_texture_cube_map not found X..GL_ARB_texture_env_dot3 not found X..GL_ARB_texture_env_add not found X..GL_ARB_texture_non_power_of_two not found X..GL_ARB_texture_compression not found X..GL_EXT_texture_filter_anisotropic not found X..GL_EXT_texture_lod not found X..GL_1.4_texture_lod_bias not found X..GL_EXT_shared_texture_palette not found X..GL_EXT_texture3D not found X..GL_EXT_stencil_wrap not found X..GL_NV_register_combiners not found X..GL_EXT_stencil_two_side not found X..GL_ATI_separate_stencil not found X..GL_ATI_fragment_shader not found X..GL_ARB_vertex_buffer_object not found X..GL_ARB_vertex_program not found X..GL_ARB_fragment_program not found ******************** ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features ******************** Error during initialization Shutting down OpenGL subsystem ...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success ...deleting GL context: success ...releasing DC: success ...destroying window ...resetting display ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL any help would be appreciated
  6. hellcat1983

    little help here

    as far as i can tell that message comes from the expansion, no idea how to fix it though.
×